Információk

Elérhetőség
Cégnév / Név:
Medicpoint Kft
Cím:
1155 Budapest, XV., Rekettye u. 63.
Telefon:
Áruház neve:
Medicpoint Webáruház
Adószám:
23534777-2-42
EU adószám:
HU23534777
Cégjegyzék szám:
01-09-970135
Kapcsolattartó neve:
László Tamás
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36301571123
Kapcsolattartó e-mail címe:
A minimum rendelés összege:
Bruttó 1 500 Ft
Kapcsolatfelvétel
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Szállítás
GLS házhozszállítás
mygls_csv
Ezen szállítási mód segítségével házhoz kérheted a csomag kiszállítását. Magyarország területén 4-5 munkanapon belül. A felvételt követő munkanapon 8-18 óra között kézbesítjük a küldeményeket.
A szállítási árak kizárólag Magyarország területén, az országhatáron belüli szállítás esetén érvényesek.
Szállítási költség: 1 990 Ft
GLS csomagpont
mygls_csv_dropoffpoints
Ezen szállítási mód segítségével a GLS Csomag Pontra kérheted a csomag kiszállítását. FONTOS: A csomagot 5 napig lehet átvenni!
Szállítási költség: 1 990 Ft
Foxpost csomagautomaták (automatára történő csomagküldés)
foxpost_hu_xlsx_automata
A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni. Csomagodat 14 napon belül a webshop kondíciói szerint visszaküldheted. Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával. Az automaták listáját és további információt itt találsz.
Szállítási költség: 1 499 Ft
Fizetés
Utánvéttel
Utánvéttel történő fizetés esetében Ön a terméket kézbesítő futárnak készpénzben fizeti meg a termék vételárát, és a szállítási költséget. Ebben az esetben 550 Ft díjat számítunk fel. Ez a fizetés mód maximum 25 000 Ft összegig választható.
Előre utalással
Az utaláshoz szükséges összes információt, a visszaigazoló email tartalmazza.
Bankkártyás fizetés az Simple rendszerén keresztül
A megrendelt termékeket a megrendelés végén azonnal kifizetheted. Bankkártyás fizetés esetén nincs más további teendőd. A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési
eljárással. Credit Kártyák: MasterCard, Visa, Visa Electron
PayPal fizetés
Ezen fizetési mód esetén a PayPal rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját vagy már meglévő PayPal felhasználóját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a PayPal oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz. Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), EC/MC dombornyomott kártyák.

A Medicpoint.hu oldalain található információk, szolgáltatások, cikkek nem helyettesíthetik a szakember véleményét, ezért kérjük Önöket, hogy minden esetben forduljanak szakorvoshoz betegség esetén! A táplálék kiegészítők nem gyógyszerek. Az étrend-kiegészítők nem gyógyítanak, előznek meg betegségeket vagy helyettesítenek gyógyszereket és semmiképpen sem alkalmasak a kiegyensúlyozott változatos étrend helyett alkalmazni őket. A potencianövelők, vágyfokozók hatása sem orvosilag, sem klinikailag nem igazolt. A termékleírás csupán feltételezi, nem kijelenti a potencianövelő, vágyfokozó hatást.